31 Mart 2008 Pazartesi

Ben Kimim? Amacım Ne?

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR.....
Şuan bu yazıyı okuyorsanız muhakkak bloğumuda ziyaret ediyorsunuzdur! Bunun için ayrıca teşekkür ederim!

Öncelikle biraz kendimi tanıtmak istiyorum...

1989 yılında Kilis te doğdum. Babamın mesleği nedeniyle ilkokul öğretimimin 1. sınıfına kadar Malatyada kaldım. Daha sonra bu eğitimime Adana da devam ettim.Ardından 2003 yılında Adana Anadolu Lisesi kazanarak burada aldığım 4 yıllık eğitimin ardından bu okuldan da mezun oldum.... İçinde bulunduğumuz 2007 yılında da Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesini kazanmış bulunmakta ve İstanbul da ikamet etmekteyim....

2003 yılında babamın bana aldığı dijital fotograf makinesiyle yeni dünyalar keşfetmeye başladım... herkesin gördüğünü farklı bir bakış açısıyla karelerime aktarmaya başladım! işte o zamandan beri edindiğim bu hobinin bana birçok getirisi oldu ve bende bir internet ortamında bu karelerimi paylaşmaya başladım... (http://kibafull.deviantart.com).
Ardından dünyalar iyisi teyzem kendisinin bir bloğu olduğunu ve benim de böyle bir bloğa sahip olarak bu kareleri daha geniş kitlelere ulaştırabileceğimden bahsetti! Bende uzun zaman önce açmıştım kendi bloğumu ancak bir türlü ne yazı ne de fotograf eklemiştim!

Umarım bundan daha sonra daha çok vakit ayırır ve sizlerin beğenisine sunarım...

Hertürlü yorumlarınızı bekliyorum!


Sevgiler, Ali